Van Isdn naar Voip

hosted

Thema Telecom heeft een sterke troef in handen met de NEC SV 9100 telefooncentrale.Deze is voorzien van een VOIP-backbone. Dit houdt in dat de ruggengraat van het systeem op VOIP gebaseerd is. Dit maakt het systeem zeer geschikt voor de technieken die de komende jaren op ons af gaan komen.

Door gebruik te maken van het platform NEC SV 9100 is het mogelijk om over te stappen op een geheel nieuw systeem met gebruik van uw bestaande Isdn-lijnen. Deze Isd- lijnen kunnen na contractdatum opgezegd worden en u stapt hierna over op VOIP.Het overnemen en opzeggen van de Isdn-lijnen zal door ons worden uitgevoerd.

Tevens kunnen wij het systeem zo samenstellen dat u gebruik kunt blijven maken van uw bestaande infrastructuur. Dat betekent dat we de bekabeling van de telefoontoestellen kunnen overnemen van een bestaand systeem en u toch gebruik kunt maken van een VOIP-oplossing. Bestaande analoge apparatuur, deurintercom, draadloze toestellen etc. kunnen probleemloos geïntegreerd worden op de NEC SV9100.

Informeer naar wat Thema Telecom voor u kan betekenen...